Prest Karoline Astrup

Prest Karoline Astrup

Karoline Astrup (42) er utdannet teolog (2006) og Mindful yogalærer (2018). Hun jobber til daglig som prest i Asker menighet. Hennes vei til kirken og etter hvert prestetjeneste har blant annet gått via yoga og meditasjon og fordypning i kirkens mystiske tradisjoner. Hun lar seg inspirere av møter med ulike livssyns- og trosretninger. Som prest og menneske forøvrig ønsker hun å inspirere til å åpne nye rom. Rom for erfaring og erkjennelser. Rom for sunne relasjoner. Rom for tro og tvil. Rom som gir plass til hele mennesker. Rom for møter mellom det kroppslige og det åndelige. Rom som bidrar til en sunn og erfart tro.

Program

Foredrag og Praksis:

Yogagudstjeneste

Mange mennesker har opplevd at yoga og meditasjon kan bidra til å åpne rom for en erfart og fordypet tro. Også i en kristen kontekst.

Vel møtt til en annerledes gudstjenesteopplevelse der bønn og salmesang og tekstlesning får møte enkle øvelser i yoga, meditasjon og pust.

Vel møtt til en annerledes yogaklasse, der yoga, meditasjon og pusteøvelser blir satt i en kristen kontekst og rammes inn av kirkens liturgier.

Vel møtt til unge og gamle, spreke og “skrantende”, troende og tvilende. Vel møtt som du er. Dette er en gudstjeneste for alle som er interessert. Ingen spesielle forkunnskaper eller erfaringer er nødvendige. Hverken når det gjelder yoga og meditasjon eller gudstjenesteliv.

Ta med en yogamatte og gjerne et pledd, og kom i klær som ikke er til hinder for bevegelse.

Lørdag 16 juni: 18.00 – 19.30
Bodø Domkirke