Laila Marie Pedersen

Laila Marie Pedersen

Laila Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa. Hun har 200-timers grunnutdanning i Vinyasa Flow gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.

Laila Marie har 300­ timers videreutdanning i Yoga Somatics gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer. Hun har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness. I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga og meditasjon for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach. Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.

Laila Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga. Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.

Program

Praksis:

Somatics Flow Yoga

Mindfulness/oppmerksomt nærvær er en stor del av Somatics. Vi vekker opp sansene våre og ønsker ha full oppmerksomhet i det vi kan føle gjennom alle øvelsene. Somatics er hvordan kroppen mottas eller oppleves fra innsiden. Vi søker å ta bevegelsene fra innsiden og ut i en kreativ, dynamisk flyt/form.

I denne formen for Yoga bruker vi myke sirkler for å fri opp ledd, muskulatur og bindevev, og vi lar tyngdekraften hjelpe oss til å jorde oss ned slik at ryggsøyla kan reise seg lett, og vi kan flyte fra stilling til stilling i en rolig, mindful flyt. Vi vil utforske funksjonene og bevegelsene av pusten, noe som kan hjelpe deg å oppdage pustens fulle potensial.

Yogaformen er terapeutisk og alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte Yogastillinger. Somatics Flow er inspirert av Mindfulness, Somatics, Sakte Vinyasa/flyt og Scaravelli Yoga.

Lørdag 16 juni: 08:00 – 09.15
Thon Hotell Nordlys 6 etg. – del 2