Anneli Mjøen

Anneli Mjøen

Forfatter, frilansjournalist og yogalærer Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alder, og er solid etablert i miljøet. Hun har undervist full tid på Oslo Yoga siden 2007, og har studert mange ulike yogaformer. Hun har også studert naturmedisin, medisin, qiong og tradisjonell kinesisk medisin i en årrekke.

Anneli har gitt ut boken “Yoga for hele familien”, en barnebok om skaperkraft og DVD-en “Yoga mot stress”.

Her på YogaFarm vil hun først og fremst bidra med yoga for barn. Videoene kompleterer boken «Yoga for hele familien», og gir deg morsom inspirasjon for finne frem det lekne barnet i ditt deg selv.

Anneli har utviklet Holistisk yoga, som henter inspirasjon fra mange retninger og retter seg mot mennesker som sliter med tretthet, stress, smerter eller utmattelse. Hennes Energiyoga forener kunnskap fra yoga og qigong (tradisjonell kinesisk medisin) for å effektivt kunne bygge opp kroppens energisystem.

Hun har også utviklet “yoga for bindevevet” – et kurs som tar sikte på å endre kroppens strukturelle bindevevslinjer og på den måte løse opp smerter og skjevheter.

Anneli har studert medisin og naturmedisin i mange år.

Du finner Anneli på Oslo Yoga, Sagene samfunnshus, i Oslo. Der har hun faste timer, workshops og er medansvarlig for utdanning av nye yogainstruktører.

Program

Foredrag og Praksis:

Holistisk Yoga for livet

Holistisk Yoga sikter mot å bevisstgjøre essensen av hva yoga er.

Gjennom bevisst pust, nærvær og en mer organisk tilnærming til kjente og mindre kjente yogaøvelser opplever vi økt kontakt med oss selv og alt vi er i berøring med. I tillegg er Holistisk Yoga lagt opp i tråd med årstidene og med sin bredde av verktøy gjennom kost, meditasjonsøvelser, akupressur og aromaterapi gir den mange gode verktøy for å høyne energien og kroppens helse hele året. Holistisk Yoga passer for alle, og er også åpen for deltagere som lider av stress, utbrenthet, ME eller andre tilstander.

Denne workshopen starter med en time Holistisk Yoga.

Deretter utforsker vi noen av sommerens fantastiske verktøy for hjertet og immunforsvaret – for å styrke kropp og sinn hele året.

Lørdag 16 juni: 13.00 – 15.30
Thon Hotell Nordlys 6 etg. – del 1

Praksis:

Yoga for bindevevet

Visste du at lite fleksibilitet i enkelte bindevevslinjer kan føre til nærsynthet og kort pust?

Denne workshopen starter med en fysisk yogapraksis (moderat nivå – passer for alle) der vi går gjennom hvilke bindevevslinjer som strekkes og styrkes i hver øvelse.

Deretter dypdykker vi inn i flere av de viktigste bindevevslinjene mens vi utforsker hvordan dette kan påvirke oss i livet.

Søndag 17 juni: 09:00 – 10.00
Thon Hotell Nordlys 6 etg. – del 1