Årets festivalsted

Thon Hotel Nordlys

Årets festival skal holdes på fabelaktige Thon Hotel Nordlys, som ligger sentralt til i hjertet av byen vår. Hotellet ligger ved idylliske småbåthavna, rett ved Stormen bibliotek og kulturhus, og resten av sentrum.

Med utsikt over vakre Landegode, Lofotveggen og byen vår, skal vi praktisere yoga, reflektere, få innsikt, og lytte til dyktige og inspirerende lærere og foredragsholdere i de åpne, lyse og fine konferanselokalene til det nyoppussede hotellet med nordlystema.

Hotellet har en virkelig god atmosfære, og de har herlig imøtekommende ansatte (til og med noen yogaentusiaster), flotte lokaler og super service. Yogafestivalen har også tidligere vært holdt her, og vi er utrolig fornøyd med samarbeidet vi har hatt og har med hotellet. Vi gleder oss stort til å holde Arctic Yoga Conference her i år igjen!

 

Yogalunsjbuffet:

Vår gode samarbeidspartner disker opp med en fantastisk yogalunsjbuffet som de vil lage for oss denne helgen!

Vi kan helhjertet anbefale den innbydende og smakfulle yogiske lunsjen som Thon Hotel Nordlys  spesialanretter for anledningen.

Mer info om lunsjtilbud for 2018 kommer.

 

Finn frem:

For de som kommer utenbys fra, ligger Hotellet i Moloveien 14, vis a vis båthavna. Fra flyplassen er det enkel adkomst – fra flyplassen, og ut i Olav V’s gave, tar man til venstre i første rundkjøringen, og følger Hålogalandsgata hele veien ned til sentrum, og så tar man til venstre inn Moloveien ved Radisson-hotellet. Fra togstasjonen er det bare å følge Sjøgata til Stormen Bibliotek, og til havna, også opp i moloveien og til høyre.

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.