Vi skal gjøre yoga med 1000 barn!

Hurra for Bodø og byens yngste innbyggere! Fredag 20.mai blir Bodø 200 år, og for å feire dette skal vi gjøre yoga sammen med 1000 fine barnehagebarn! Vi kan ikke tenke oss en bedre gave å gi enn å introdusere såå mange barn for yoga og meditasjon. Gjennom lek, bevegelse, pusteøvelser og meditasjon, skal barna få en liten smakebit på hva yoga er og kan være. Vi løpet av denne stunden vil vi også dele en fin og viktig hemmelighet, nemlig at «FRED STARTA MED MÆ». Denne setningen vil vi invitere både barn og voksne til å gjenta flere ganger stille inni seg med lukkede øyne.

Vi gleder oss masse, og håper så mange som mulig tar turen innom havneområdet ved Stormen bibliotek på fredag, ca. kl. 1315. Dette blir artig!

 

Yoga og meditasjon er verdifulle verktøy for å styrke egen selvfølelse, roe ned kropp og sinn, øke kroppsbevisstheten og komme i kontakt med seg selv. Også barn opplever stress og bekymringer og trenger å lære teknikker for å kunne håndtere dette. Samtidig som en del psykiske plager hos unge mennesker øker i omfang, viser forskning at mindfulness og yoga har positiv effekt i forhold til både den fysiske og psykiske helsen, og generell livskvalitet. Videre er vi i AYC overbevist om at indre fred fører til ytre fred. Når man har det godt med seg selv er det også lettere å hjelpe og være god mot andre.

Derfor ønsker vi at så mange barn som mulig skal få oppleve yogaens gleder, og også under yogafestivalen 16-19.juni tilbyr AYC gratis yoga til både små og store barn.

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.