Silje Wangberg

Silje Wangberg

Yogastudent, utøver og lærer

Jeg er kort sagt en skikkelig yoganerd. Jeg har drevet med yoga siden 2008. Det er flere tusen timers praksis og hundrevis av leste bøker siden. I de senere år har jeg studert anvendelsen av yogaverktøy for ulike formål og forskjellige personer (viniyoga av yoga) fra solide lærere i tradisjonen etter T. Krishnamacharya og T.K.V. Desikachar. Jeg er uteksaminert 500-timers yogalærer fra the American Viniyoga Institute og studerer nå èn-til-èn med Paul Harvey.

Jeg underviser for det meste gruppeklasser, privattimer og helgekurs på Narvik Yoga, men jeg reiser også for å undervise på yogafestivaler og lærerutdanninger, i tillegg til at jeg underviser via Internett.

Psykolog og professor

Jeg er også autorisert psykolog med doktorgrad i helseadferd, og jeg jobber som professor i folkehelse ved UiT Norges arktiske universitet. Jeg er blir derfor ofte beskrevet som en grundig og kunnskapsrik lærer som kan trekke linjer mellom mange tradisjoner og felt. Jeg tenderer også til å bruke litt humor i min undervisning, og jeg ønsker alle velkommen til utforskning og diskusjon uansett tidligere kunnskap og erfaring.

Program

Foredrag:

Yoga as Psychotherapy

Fredag 15 Juni: 14.00 – 14.45
Thon Hotell Nordlys 6 etg. – del 1

Praksis:

Mantra meditasjon

Lørdag 16 juni: 08.30 – 09.15
Moloen hvis været tillater, Thon 6 etg. – del 1, hvis dåarlig vær

Søndag 17 juni: 08.00 – 08.45
Moloen hvis været tillater, Thon 6 etg. – del 1, hvis dåarlig vær

Praksis:

Yoga praksis

Lørdag 16 juni: 15.45 – 17.15
Thon Hotell Nordlys 6 etg. – del 1