Festivalprogram 2017 – noen smakebiter

Innsikt gir utsikt. Utsikt gir innsikt.

Årets Arctic Yoga Conference gir rom for refleksjon, innsikt og fordypning. Gode samtaler, fellesskap, læring, og selvsagt masse herlig og inspirerende yogapraksis! Flere av årets workshops og yogaklasser vil gå to ganger, slik at alle får mulighet til å delta på større deler av programmet. Vi tar vare på de felles lunsjpausene som ble innført i fjor. Og utsikten fra yogasalene har om mulig blitt enda bedre enn før <3

***

Sjekk ut Programoversikt 2017

***

Smakebiter fra årets festivalprogram:

I årets AYC ønsker vi å fokusere på hvordan yoga er mer enn en fysisk og formell praksis på yogamatta, og like mye en tilnærming til helse og hverdagsliv. Vi har den glede å presentere svært dyktige og inspirerende yoginis, lærere og foredragsholdere, som har fordypet seg i yogaens visdom og livsperspektiv.

***

Dr. Karin Mæland

Yoga filosofi og praksis

Karin har forfattet to bøker utgitt det siste året: Yogafilosofi for hjertet med Basia Lipska, og Patanjalis Yoga Sutra med Hanne Tharaldsen. Ta gjerne med dine eksemplarer for signering. Karin er med dette den første som bidrar med norsk oversettelse av de fantastiske yogiske tekstene. Vi gleder oss stort til hennes filosofiske workshoper, til Ashtanga-praksis og til chanting!


Prof. Silje C. Wangberg

Yoga Terapi

Silje er professor i helsepsykologi, med brennende interesse for yoga som helseatferd. Hun fordyper seg fortiden Viniyoga hos Gary Kraftsow, grunnlegger av yogaterapi, og skal dele både praksis og spennende forskningsoversikt av feltet.

 

Jessica Winderl

Ayurveda og livsstil

Jessica lever yoga, og er spesialisert innen Ayurveda som metode. Ayurveda er en tilnærming til helse og tilfriskning, med et integrativt perspektiv på mennesket. Hun deler sin kompetanse med oss i fordypende workshops i årets program, og i tillegg kan vi glede oss til hennes krative og unike vinyasaklasser!

 

Marije Paternotte

Yin Yoga og mindfulness

Marije har studert yin yoga med Sarah Powers, og mindfulness med Sharon Salzenberg, og har gått veien fra å være jurist i et stort selskap til å bli yogalærer på fulltid. Hun underviser over hele verden, og har vært flere ganger i Bodø. Vi ser frem til årets gjensyn!

*****

Se hele programmet for AYC 2017

 Finn festivalbilletter her

*****

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.