Praktisk info & FAQ

Her finner du praktisk info ettersom yogafestivalen nærmer seg. Har du spørsmål du ikke finner svar på, gjerne send oss disse på (post @ arcticyogaconference .com)

Screen Shot 2016-01-20 at 1.59.53 AM

Yogautstyr du bør ha med

1. Ta med egen yogamatte! Det vil være mulighet for leie av et begrenset antall matter på stedet, men vi anbefaler likevel egen yogamatte. Skal du til en kundalini yogatime eller meditasjonsklasse er det også lurt å ta med en stødig pute/brettet teppe å sitte på.

2. Det kan være fint å ha med et par varme sokker/leggvarmere for savasana/avspenning, samt en ekstra genser eller lett innendørsjakke også. Vi anbefaler også å ta med et lett teppe, eller et sjal for å holde deg varm under hvilen/savasana. Det er også mulighet for leie av pledd.

3. Ha på deg lette og komfortable klær som det er behagelig å bevege seg i. Tenk på at det bør være plass til å slippe ut magen under dyp pust.

4. Til utendørsaktiviteter bør du ha med en god vindjakke, og gjerne en ekstra genser, samt et skjerf og lue/ørevarmere. Landsdelen er kjent for å kunne ha fire årstider på én dag, selv om sommeren, så her er det lurt å være åpen for det meste. Ps, vi har alltid hatt sol og glede under festivalen 🙂

4. Det er lurt å ha med en vannflaske, med tett lukkemekanisme!

5. Det kan også være fint å ha med en liten notisblokk og penn, samt en liten bag til å samle tingene dine og verdisaker (vi er alltid ansvarlige for våre egne ting, i det yogiske rommet, på vegne av oss selv og andre).

Registrering

Festivalen har en egen resepsjon i konferanseområdet til Thon. Her kan du bytte inn billetten i et festivalarmbånd. Resepsjonen er tilgjengelig torsdag kl 16-17, og fra kl 0815 og utover under hele festivalen (fredag-søndag). Vi venter ekstra pågang fredag og lørdag morgen, samt fredag ettermiddag, så møt gjerne opp i god tid hvis du skal rekke en klasse eller foredrag da. Ha billettene tilgjengelig, enten i papirform eller på skjerm. Vi skanner QR-koden. Husk studentbevis dersom du har studentpass.

Påmelding til klasser og workshops

Det er ingen påmelding til de enkelte klasser og workshops, men første til mølla-prinsippet. Vi anbefaler derfor å være ute i god tid til de klassene du gleder deg mest til, da det kan bli fullt. Vi er ekstra mange deltakere på årets festival, så dette blir en stor og flott sangha. Vi vil samtidig oppfordre alle til å praktisere årets festivaltema, nemlig medfølelse og raushet, og dele plassen i salene søsterlig og broderlig slik at flest mulig får plass. Takk <3

Helsefaglig konferanse

Ha gjerne med skrivebok og penn til fagkonferansen. En liten lunsjboks, eller penger for å kunne handle mat og drikke ved behov, kan også komme godt med.

Mat og drikke

Ta gjerne også en titt på infosiden Mat i nærområdet, hvor du finner tips til andre steder å handle mat, restauranter og kafeer i nærheten.

 

Festivalshop

Info kommer

 

Utflukt

Info kommer

 

Morgenmeditasjon

Info kommer