Praktisk info & FAQ

Her finner du praktisk info ettersom yogafestivalen nærmer seg. Har du spørsmål du ikke finner svar på, gjerne send oss disse på (post @ arcticyogaconference .com)

Screen Shot 2016-01-20 at 1.59.53 AM

Yogautstyr du bør ha med

1. Ta med egen yogamatte! Det vil være mulighet for leie av et begrenset antall matter på stedet, men vi anbefaler likevel egen yogamatte.

2. Det kan være fint å ha med et par varme sokker/leggvarmere for savasana/avspenning, samt en ekstra genser eller lett innendørsjakke også. Vi anbefaler også å ta med et lett teppe, eller et sjal for å holde deg varm under hvilen/savasana. Det er også mulighet for leie av pledd.

3. Ha på deg lette og komfortable klær som det er behagelig å bevege seg i. Tenk på at det bør være plass til å slippe ut magen under dyp pust.

4. Til utendørsaktiviteter bør du ha med en god vindjakke, og gjerne en ekstra genser, samt et skjerf og lue/ørevarmere. Landsdelen er kjent for å kunne ha fire årstider på én dag, selv om sommeren, så her er det lurt å være åpen for det meste. Ps, vi har alltid hatt sol og glede under festivalen 🙂

5. Til the Wim Hof Method anbefaler vi å ta med badetøy! Og et håndkle. Fredag 15 Juni: 18.30 – 20.00 blir det nemlig mulighet for en liten dukkert i sjøen utenfor festivalhotellet, i forbindelse med Tom van de Vliets foredrag om metoden.

6. Det kan også være fint å ha med en liten notisblokk og penn, samt en liten bag til å samle tingene dine og verdisaker (vi er alltid ansvarlige for våre egne ting, i det yogiske rommet, på vegne av oss selv og andre).

Registrering

Festivalen har en egen resepsjon i 1.etasje på Thon Hotell Nordlys. Her kan du bytte inn billetten i et festivalarmbånd. Resepsjonen er tilgjengelig fredag 15/6 fra kl 0830, og lørdag/søndag fra kl 0745. Ha billettene tilgjengelig, enten i papirform eller på skjerm.

Påmelding til klasser og workshops

Det er ingen påmelding til de enkelte klasser og workshops, men første til mølla-prinsippet. Vi anbefaler derfor å være ute i god tid til de klassene du gleder deg mest til, da det kan bli fullt. Vi oppfordrer alle til å praktisere raushet, og dele plassen i salene søsterlig og broderlig slik at flest mulig får plass. Takk <3

Helsefaglig konferanse

Ha gjerne med skrivebok og penn til fagkonferansen. En liten lunsjboks, eller bankkort/penger for å kunne handle mat og drikke ved behov, kan også komme godt med.

Yogagudstjeneste lør 16.06

Denne holdes i Bodø domkirke lørdag kl 18:00-19:30, og er åpen for alle. Med prest og yogalærer Karoline Astrup.

Åpen yogaklasse søn 17.06

Søndag 17.juni kl 1230-1400 blir det i samarbeid med Yogakollektivet en gratis kundaliniyogaklasse i deres lokaler i Storgata 32. Alle er velkommen, begrenset plass.

Mat og drikke

Det er mulig å bestille nydelig yogalunsj fra festivalhotellet, Thon Hotel Nordlys. Ta gjerne også en titt på infosiden Mat i nærområdet, hvor du finner tips til andre steder å handle mat, restauranter og kafeer i nærheten.

Festivalshop

Vi rigger til en liten shop i 6.etasje. Her blir det boksalg og boksignering ved Tove Iren Kvanmo og hennes bok Eventyryoga – Yoga for barn.

I tillegg blir det salg av hjemmelagde malaer v/ Northern Yoga Experience/Marianne Wiik, og salg av malaer og smykker fra Indonesia v/ Ane Hasvoll Bakke.