Mat

Mat og drikke

Du vil finne tilbud om litt frukt og te mellom noen av yogaklassene – Men ta med i beregningen at du vil kunne få behov for små mellommåltider eller snacks, så ta med egen lunsj og litt pausesnacks.

 

BYENS BESTE YOGALUNSJ-BUFFET!

Vi kan helhjertet anbefale den innbydende og smakfulle yogiske lunsjbuffeten som Thon Hotel Nordlys  spesialanretter for anledningen. Mer info om lunsjtilbudet i 2018 kommer.

 

 

Ta gjerne også en titt på infosiden Mat i nærområdet, hvor du finner tips til andre steder å handle mat, restauranter og kafeer i nærheten. De imidlertid på at de fleste spisesteder holder imidlertid stengt på søndager, og mange åpner først kl 15:00 på lørdag.

I bakken rett over trendy og imøtekommende kaffebaren Melkebaren, finner du hyggelige Babel Barista & Hjemmebakst, hvor du i tillegg til grove blingser og salater også kan spise havregrøt til frokost. I glasshuset ligger uformelle og trivelige Bjørk.

Ikke langt unna Thon Hotel Nordlys finner du burgerstedet Gatsby og populære Ohma Asian Cooking, som tilbyr en bred lunsjbuffet med bl.a. sushi. Inne på Stormen bibliotek ligger Tur kafé, En Kopp og Egon Restaurant (som ligger vegg-i-vegg med Thon Hotel Nordlys) er blant de få spisestedene som har søndagsåpent (før kl 15).

For en bredere oversikt over byens spisesteder i mellomtiden, anbefaler vi en titt på Visit Bodøs Mat & Drikke guide