The conference venue

Thon Hotel Nordlys

Årets festival skal holdes på fabelaktige Thon Hotel Nordlys, som ligger sentralt til i hjertet av byen vår. Hotellet ligger ved idylliske småbåthavna, rett ved Stormen bibliotek og kulturhus, og resten av sentrum.

Med utsikt over vakre Landegode, Lofotveggen og byen vår, skal vi praktisere yoga, reflektere, få innsikt, og lytte til dyktige og inspirerende lærere og foredragsholdere i de åpne, lyse og fine konferanselokalene til det nyoppussede hotellet med nordlystema.

Hotellet har en virkelig god atmosfære, og de har herlig imøtekommende ansatte (til og med noen yogaentusiaster), flotte lokaler og super service. Yogafestivalen har også tidligere vært holdt her, og vi er utrolig fornøyd med samarbeidet vi har hatt og har med hotellet. Vi gleder oss stort til å holde Arctic Yoga Conference her i år igjen!

Getting there:

Thon Hotel Nordlys is placed in Moloveien 14, right next to the boat harbour. Easy access (just 1 km) from the airport – from the airport crossing the road and walking straight forward, following the road towards the sea. Look out for the hotel on you right hand side, right by the boat harbour.

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.