Ekstra gavedryss! Har du lyst på en vakker, håndlaget mala?

Yogafestivalen feirer årets tema Raushet og medfølelse, og gir i samarbeid med Kundalini Yoga Lofoten bort denne vakre malaen til en av våre festivaldeltakere. Det eneste du trenger å gjøre er å være med på festivalen, og så trekker vi en heldig vinner. Malaen er håndlaget av yogalærer Krishan Prem Kaur, fra Kundalini Yoga Lofoten.

 

Krishan Prem Kaur sier dette om malaen hun har laget til festivalen:
En mala er et åndelig verktøy og et vakkert yogasmykke, som du bruker til å samle tankene dine eller telle mandra.

En full mala innen hinduistisk tradisjon består av 108 stener, og kan bestå av perler av ulik størrelse og materialer. Perlene i en mala kan være laget av frø, treperler – og dagens giveaway består av  halvedelstener, en sølvbuddha og et anheng av Agate. Og har en verdi av Kr 1.690

Alle som deltar på festivalen blir automatisk med i trekningen av dette meditasjonssmykket som bærer tittelen “Oppvåknende harmoni”.

Krystallene i dette smykket består av kunzite, cats eye, vannmelon turmalin og en buddha-perle i sølv. Knytt på lys grønn silketråd, men anheng av rosa Dragon Veins agate. Vitenskapelig sett er det bevist at meditasjon gir en rekke fordeler, men også ofte knyttes det energier og egenskaper til å omgi seg med krystaller i seg selv.

Krystallene i akkurat denne malaen sies å tiltrekke seg kjærlighet og fjerne ubalanser. De kan også reparer et lukket hjerte. Og åpner opp for nye muligheter og gaver. Både Kunzite og turmalin er krystaller kjent for å tiltreke seg kjærlighet og helbrede ubalanser i følelser av både sinn og hjerte. Og åpner opp for gaver og nye muligheter. Catseye er kjent for å stimulere intellekt og intuisjon, uforbeholden kjærlighet, og kan som de ande krystallene ha helende effekt på feminine plager.

Buddha blir av sine tilhengere og den eldste tradisjonen, ikke betraktet som en gud, men som et enestående vesen som ved egen kraft nådde frem til innsikt. Buddha betyr den oppvåknede.

Om du enda ikke har skaffet deg billetter til festivalen, kan du fremdeles gjøre det her: Billetter AYC 2016

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.