Detox og yogaweekend med Trine Berge

detox-kurs-trine-berge-yogafestival

Klar for en forsmak på hva årets festivalen har å by på? Bodøjenta Trine Berge returnerer til Bodø for å dele sin utrolige kompetanse om supermat, rawfood, helse og trening over to hele dager på Yoga North°

Våren er den beste tiden for detox og en tid hvor selve naturen gir slipp på det gamle og fornyer seg. Det er også varmere i været og kroppen din vil naturlig gå inn i en fase hvor den ønsker å fornye seg.

Og disse aprildagene har du mulighet til å oppleve to dager super Detox og yogaworkshop med den kjente Rawfoodkokk og yogalærer Trine Berge.. Kurset koster 1890kr som inkluderer yoga, meditasjon, undervisning, rawfood lunsj, juice, snacks og te. Maten og juice boostes med supermat og urter og lages av kun de beste råvarer, fortrinnsvis av økologiske.

Gjennom yoga, medtiasjoner og ren plantebasert mat som er lettfordøyelig og styrker sirkulasjonen legger vi tilrette for kroppen i denne fasen, og booster den med næringsstoffer. Når kroppen får nok næringsstoffer vil den også lettere gi slipp og få alt den trenger for å fornye seg.

Rawfood er mat som ikke varmes opp over 42 grader for å bevare viktige enzymer og næringsstoffer.

Trine underviser i Kundalini yoga og kommer til årets festival!

For mer informasjon og program sjekk ut programmet på Yoga North°s nettside.


Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.