Bybursdagsfest med barneyoga!

Når Bodø feirer sine 200 år, så feires det skikkelig! Førr en fantastisk artig bursdagsfest vi fikk være med på fredag 20.mai!

Nesten tusen glade og forventningsfulle barnehagebarn var samlet utenfor Stormen bibliotek og havneområdet i Bodø sentrum, pyntet til skikkelig barnebursdag. Her var klovner og ballonger, byens egen Kaboom-dans, og masse musikk, lek og moro. Og så var det barneyoga. Gjett om det var  artig! Selv om selve programmet var noe forsinket og en del av barnehagene dermed ble nødt til å forlate før det hele var over, var det utrolig god stemning blant de som var til stede, og vi må bare få sagt at Bodøunger er et herlig og svært så takknemlig publikum å få gjøre yoga med.

For oss som sto på scena var det magisk å se så mange små ansikt med smil og full innlevelse gjennom yogabevegelser, pusteøvelser og til slutt meditasjon. Vi delte verdens kanskje viktigste og fineste hemmelighet, nemlig av “Fred starta med mæ”, og disse ordene gjentok flere hundre barn mange ganger sammen med oss. Vakkert, rørende og inspirerende. Tusen takk. Bodø, vi ælska dæ!

Flere bilder kommer etter hvert, og her er noen filmklipp fra det hele:

 

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.