Om AYC

Arctic Yoga Conference er en av verdens nordligste yogafestivaler. Festivalen er drevet frem av det engasjerte yogamiljøet i Bodø og regionen og ble første gang arrangert i 2011 av bodøværingen Kristin Skotnes Vikjord og mannen Wessel Paternotte. I 2015 endret vi navn fra Bodø Yogafestival til Arctic Yoga Conference, og vi tar sikte på å være Europas ledende yogakonferanse.

Arctic Yoga Conference ​er ​en yogafestival tilpasset alle, uansett nivå og alder. Vi tilbyr et bredt program og ønsker å nå et bredt publikum, slik at så mange som mulig kan være med og å oppleve yogaens gode effekt på kropp og sinn. Du får her mulighet til å bli introdusert for mange spennende yogaformer og praktisere med dyktige og inspirerende lærere. Du kan gjøre deg bedre kjent med noen av byens og regionens flotte yogalærere, i tillegg til de mange nasjonale og internasjonale kapasitetene som tar turen hit under festivalen. I tillegg til spennende workshops og klasser blir den siste forskningen innen yoga, mindfulness og helse presentert på en egen akademisk konferansedel. Vi i Arctic Yoga Conference er opptatt av forskningsbasert kunnskap, og ønsker å bidra til å løfte dette feltet.

En del av programmet vil foregå utendørs, med forbehold om deilige værbetingelser.

På kvelden er det duket for sosiale arrangementer der du får muligheten til å treffe mange hyggelige mennesker fra hele verden og skape nye relasjoner. Den spektakulære innrammingen med glødende midnattsol og storslått arktisk natur gjør denne yogafestivalen unik!

Vi håper å se deg, velkommen skal du være!

3 Responses to “Om AYC

  • Marina M
    7 years ago

    Hei Jeg har meldt meg på. Linken med informasjon fungerer ikke. Hvor holdes konferansen – slik at jeg kan boke rom i nærheten. Takksam for svar. Marina M

  • Hvor holdes konferansen ?

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.